Spørgsmål: Hvilken alge fjerner bruger i når i sprøjter tag ?

Svar: Alge fjerner fåes i mange afskygninger. Rodalon er også et godt bud. Man kan også vælge at få sprøjtet alge fjerner på taget af professionelle. Alge fjerner påføres, og algerne dør. Efter alt fra 1 mdr. til 10 mdr. forsvinder algerne gradvist. Vind og vejr vasker dem simpelthen ned fra taget.

Prisen for at få sprøjtet er fra kr. 1.500,- incl. moms at få sprøjtet alge fjerner på taget. Det er inkl. kørsel og det hele. Det syntes vi er fornuftigt. Man kan man næppe gøre det selv til samme eller billigerepris..

se mere her og bestil direkte Jysk Facade & Tagteknik Alge fjerner

Når alge fjerne er sprøjtet på eks. taget, dør algerne så godt som øjeblikkeligt. Det lette grønne alge skær som nogle tage har, forsvinder også efter ca. 1 uge eller mindre. De alger som har meget rodfæste, såsom algesvampe mos osv. forsvinder langsomt og gradvis. Det kan altså tage helt op til ca. 8 – 10 mdr. før alle algerne er væk. Det er nemlig moder natur, i form af regn, der skyller algerne væk. Når man beslutter sig for at give taget algefjerner, er det enten op på taget med ryg sprøjten. Eller ringe til et tagvirksomhed, som tilbyder denne service.

se mere her Jysk Facade & Tagteknik Nyt Tag med nye tagrender

Alge Fjerner