Spørgsmål: Algebekæmpelse af tag hvordan ?

Svar: Algebehandling af tag, udføres af Jysk Facade & Tagteknik, med det bedst tænkelige udstyr på markedet. Det er vigtigt at blandingen er tilpads, for at opnå den rette algebekæmpelse.

Husk ikke at forveksle Algerens af tag og Algebehandling af tag med hinanden. Ved algerens fjerner man alger og mos ved hjælp af kraft i form af højtryksrenser. Algerens er specielt hårdt ved dit tag hvis det er Eternit tag. Vælg istedet Algebehandling af tag, det er 100% skånsomt. Algebehandling er blot en væske som bliver sprøjtet på taget, og efter 1 til 10 måneder forsvinder alger og mos som dug for solen. Hvis taget er meget begroet med alger og mos, kan det være nødvendigt at givet taget 2 gange algebehandling.

Algebekæmpelse af tag, tager en evighed hvis man forsøger sig selv. Meget ofte endda med ringe resultat. Hvis man lader proffesionelle sprøjte taget, er algebekæmpelsen hurtigt overstået. Dansk Tagteknik tilbyder billig algebekæmpelse. Vi kører ud og algebekæmper tag for kun 1.500,- incl. moms. Dette tilbud gælder alle huse med lav rejsning under 300m2 tagflade. Lad være med at bestille for billig algerens eller for billig algebehandling. det tager tid at udføre kvalitet.

Algebekæmpelse – Algebekæmpelse af tag – Mos og Alger – Algebekæmpelse af gammelt tag.

Andre ressorcer vedr tagrens: Jubii IndexDebat om algebekæmpelse