Spørgsmål: Har i lavet tag med Betontegl ?

Svar: Ja, vi laver i princippet tag med de sten som kunderne vil have. Hvis det handler om Betontegl, bruger vi dog somregel IBF eller B&C. Hvis kunder vil have eks. Benders tegl, kan de sagtens få det. Betontegl koster ikke meget pr. m2, og priserne og kvaliteterne svinger ikke meget.

Tag et kig på vores mange referencer, der er også mange betontegl tage Referencer

Vedligehold:
TH – Dette tag fra IBF er næsten vedligeholdelses frit.

Der findes forskellige Benders Sten, men den mest klassiske er denne
Bender Palema er den klassiske dobbelt-s krummede beton tagtegl som er meget populær over hele landet. Den findes i forskellige farvevarianter og er en rigtig flot løsning. Benders dobbeltkrummede betontegl. Med en helt unik og usædvanlig glansfuld overflade, der giver huset et meget eksklusivt udseende. Bender Brilliant har en glat og stærk overflade og er baseret på metallic pigmenter, som giver den et utroligt flot farvespil og gør den ualmindelig modstandsdygtig overfor vejrligets påvirkninger. Laves under meget streng kvalitetskontrol. Samme høje kvalitet og finish hele vejen igennem, hver sten er helt ens. Frostsikker, gennemfarvet med flot rundet forkant.

Betontegl har en lidt mere ru overflade end tegl. Det betyder at alger har lidt nemmere ved at hænge fast på taget. Dette løses med en algebehandling lidt oftere, end hvis man har tegltag. Med de penge man sparer ved at lægge betontegl, er der rigeligt luft ti at på algebehandlet tage.

Betontegl – Beton tegl