Spørgsmål: Hvad er fordelene ved Decratag ?

I løbet af de 30 år Decratag har været på det danske og skandinaviske marked, har mange tusinde danske hjem fået lagt det smukke Decratag. De mange fordele og de mange års gode erfaringer med Decratag betyder, at Icopal er overbevidst om produktets kvalitet. Den sikkerhed vil vi gerne give videre til vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste garanti på markedet. En 30 års produktgaranti på alle vores Decratag produkter. Garantien sikrer, at du som kunde får fuld kompensation i tilfælde af gennemtæring. Vi sørger for alt ligesom erstatning af produkter til betaling af arbejdsløn i forbindelse med reparationen af dit Decratag.

Har du et gammelt slidt tag med bølgetagplader eller skifereternit, der viser alderdomstegn, så er Decratag den perfekte løsning. Ud over at være det stærkeste produkt på markedet, er Decratag også det letteste. Det giver store fordele og gode muligheder for besparelser i forbindelse med renovering. Ofte kan Decratag nemlig lægges direkte oven på det eksisterende bølgetag mm.

Det er vigtigt at vælge den rigtige håndværker, når du skal have lagt et nyt Decratag. For at skabe tryghed og sikkerhed omkring din beslutning har Icopal valgt at uddanne en række håndværkere, som har fået ”titlen” Decra tageksperter. Hvis du vælger at få lagt dit tag af en Decra tagekspert, er vi så sikre på, at arbejdet bliver udført korrekt, at vi oven i de 30 års produktgaranti giver dig en udførelsesgaranti på 15 år.

Decratag pladerne er bygget op omkring en stærk stålkerne. Pladernes størrelse og lave vægt gør dem utroligt nemme og håndterbare. Således bliver monteringen forholdsvis hurtig, let og smertefri – ikke kun for husets ejer, men også for håndværkeren/tagdækkeren som udfører arbejdet med dit nye Decratag.

Få et tilbud på et nyt Decratag, fra Jysk Facade & Tagteknik Aps. Vi er Decra tageksperter, og giver 30 års garanti på Decratag

Decratag – Dekratag

Andre ressorcer vedr tagrender: Debat om Decratag