Spørgsmål: Skal jeg vælge falstagsten til mit tag ?

Svar: Falstagsten, fåes i mange afskygninger. Fakta er at den ligger bedere end vingetegl, den er dog også noget dyere. Falstagsten fåes eks. fra Laumann. Denne sten ligger vi meget ofte, se evt. denne reference Laumann Tegl

Laumann distribueres af Randers Tegl

Laumans Ideal-Variabel vinge falstagsten har en meget smuk svunget form som ligner en traditionel dansk vingetagsten. En harmonisk og elegant falstagsten, der klæder dansk byggetradition. Den dybsorte glasur er ikke bare sprøjtet på denne falstagsten, men generøst hældt på stenen for at give en glasur med dybde og farvespil. Det omfattende tilbehørs-program i glaseret falstagsten giver mulighed for at lægge det perfekte tag.

Laumans Tiefa-Variabel falstagsten har en ren og afrundet form, der giver et spændende, nutidigt tag.
Den dybsorte glasur er generøst hældt over tagstenen for at give en glasur med dybde og farvespil – og ikke bare sprøjtet på i et tyndt ensartet lag. Tiefa XL-Variabel er en eksklusiv tagsten, men til yderst rimelig pris, da der kun bruges ca. 12,5 tagsten pr m2. Der er et komplet tilbehørs-program i glaseret tagsten til Tiefa XL-Variabel.

se mere her Jysk Facade & Tagteknik Tegltag

Andre typer:

Udover laumann falstagsten, lægger vi også mange tage met pottelberger madura. Specielt Pottelberg madura natur er utrolig smuk. Så den andbefaler vi oftest, hvis man gerne vil have et traditionelt look på si tegltag.

Falstagsten – Fals Tagsten

Andre ressorcer vedr falstagsten: