Spørgsmål: Hvilke typer af Icopal tag tilbyder i ?

Svar: Vi tilbyder alt i Icopal tag. Ligefra tagpap til alle Decra typer. Jysk Facade & Tagteknik Aps har valgt primært at satse på Icopal produkter når vi taler tagpap, og tag af stål.

Se mere på produkter Icopal Decra eller Icopal Tagpap

Icopal skriver:

Icopal er en af Europas førende leverandør af produkter til tag og beskyttelse af bygninger og konstruktioner, specielt tagløsninger, og Nordens førende entreprenørvirksomhed indenfor tag- og lukningsentrepriser i metal og tyndpladestål. Virksomheden, blev grundlagt i 1876, er en større dansk koncern med en omsætning på mere end DKK 8,5 milliarder og der er 4200 medarbejdere. Vi har 35 produktionssteder, og mere end 90 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Icopal er en af de førende levenrandør af ståltag og tagpap i Danmark. Kig evt på vore referencer for at se billeder af udførte Icopal tage.

Det stærke og fleksible tag ( Icopal Tagpap )
I dag ses de mere moderne tagpaptage på flere og flere byggerier. Nye såvel som gamle. Det skyldes ofte for det første, at fagfolk er overbeviste om tagets store styrke og lange holdbarhed. For det andet betyder tagpappets store smidighed, at der er uendeligt mange arkitektoniske muligheder, hvilket passer meget perfekt til den moderne byggestil, hvor traditionelle mere former og hældninger udfordres.

Kort sagt er mulighederne mange. Hvad enten der er tale om tag til private parcelhuse eller til større og mere krævende industrielle byggerier, så har Icopal produkterne. Vi tilbyder desuden tagpap i mange farver og med forskellige markeringer til dem, der ønsker en særligt tagprofil. Markeringer kan laves både vandret og lodret – med henholdsvis planke- eller listedækning.

Icopal tilbyder flere forskellige garantiordninger på tagpap. På 400-serien gives 10 års produktgaranti, mens der følger en 15 års produktgaranti med vores 500-serie.

Derudover har Icopal indgået et samarbejde med en række udvalgte tagentreprenører, som lever op til vores strenge krav om erfaring, kvalitetssikringssystemer, løbende uddannelse og økonomisk soliditet. Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde en Icopal PLUS Garanti®, hvis du vælger en løsning med de stærke SBS-produkter i Icopals 500-serie og får dit tag lagt af en af vores samarbejdspartnere. Med Icopal PLUS Garanti opnås der 15 års fuld garanti for skader og mangler på både materialer og udførelse samtidig med, at også følgeskader er dækket. Garantien giver dig den ultimative sikkerhed for et problemfrit tag.

Jysk Facade & Tagteknik Aps er en af de største udfører af Icopal tag i Danmark. Ring til os for at få en konsulent på besøg. Konsulenten gennemgår taget for fejl og mangler. Derefter beregnes der en pris på nyt tag. Hvis det kan betale sig at reperere taget, vil du modtage gratis råd om dette. Klik evt. på vores referencer af Icopal tage i menuen til venstre, for yderligere materiale vedr. Icopal.

Icopaд