Spørgsmål: Hvad er fordelene ved Lindab Tag ?

Svar: Lindab tag er ligesom Decra et ståltag. Er dit gamle tag f.eks. af cementbølgeplader, skifer eller tagpap kan du montere et nyt ståltag direkte oven på det gamle. Du slipper derfor for at få lavet ny tagkonstruktion og for at skulle bortskaffe det gamle tag, der nu fungerer som gratis undertag. Lindab tag og Decra fra Icopal fungerer på samme måde. Vi mener at dette koncept er genialt. Lindab er dog større plader end de fleste andre ståltage.

Du kan nu også få Lindab Topline plader i længder helt op til 6 meter. De meget lange plader gør montagen ekstra rationel på store ubrudte tagflader uden en masse unødvendige samlinger. Til gengæld skal du regne med et par ekstra stærke hænder, når de lange plader skal håndteres.

TV Lindab – TH Decra

Lindab Topline har en tagstens profil, som kan forvandle dit tag til et meget smukt resultat, som du kan være stolt år efter år. Med et omfattende profil program med både korte og lange længder i mange farver, er du sikret at taget passer lige netop til din ejendom.

Med de lange Lindab baner, går monteringen af Lindab som en leg. På 1 til 2 dage har du således et nyt flot tag på dine gamle eternitplader. Lindab, bør dog stadig monteres af fagfolk. Det giver somregel også bedre garantier fra fabrikkerne, hvis det er lavet af autoriserede tagdækkere.