Persondata

Når du bestiller konsulent besøg via vores onlineformular, mail eller telefonisk bliver du bedt om at oplyse dit navn, adresse, telefonnummer, email og eventuel oplysninger om din bolig hvis dette er krævet.

Ved bestilling giver du samtykke til, at Jysk Facade & Tagteknik må behandle disse oplysninger i forbindelse med bestilling, fakturering og konsulent besøg.

For at kunne planlægge, fakturer og udføre har ansatte ved Jysk Facade & Tagteknik adgang til disse oplysninger.

Personoplysninger der er registreret hos Jysk Facade & Tagteknik opbevares i fem år hvorefter de slettes. Dog kan de opbevares længere end 5 år hvis garantien for udførelsen er længere end 5 år.

Du har ret til at få oplyst, hvilken oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogen tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på. info@jyskfacadeogtagteknik.dk

Cookies

På Jysk Facade & Tagteknik anvendes cookies med det formål  at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.