Spørgsmål: Har i lavet tag med Randers tegl ?

Svar: Ja, på denne adresse har vi lagt et tag med Laumann Glaseret tegl fra Randers Tegl. Tegltag fra Laumann er oprindelig lavet i Tyskland, men ejes idag af Randers Tegl. Få et tilbud på Laumann glaseret tegl. her hos Jysk Facade & Tagteknik. Du kan regne din ca. pris ud på dit nye tegltag her.

Laumans Ideal-Variabel vingefalstagsten fra Randers Tegl, har en smuk svunget form som ligner en traditionel vingetagsten. En harmonisk og elegant teglgsten, der klæder dansk byggetradition.
Den dybsorte glasur er ikke bare sprøjtet på tagstenen, men generøst hældt på stenen for at give en glasur med dybde og farvespil. Det omfattende tilbehørs-program i glaseret tegl giver mulighed for at lægge det perfekte tag.

Randers Tegl, der har hovedsæde i Aalborg, er en salgsorganisation for 10 moderne teglværker i Danmark og Tyskland – med komplet teglsortiment. Randes Tegl laver bla. også teglsten (mursten ) mm. Tag et kig på vores teglsten referencer, der er masser af inspiration, og masser af tage med tegl fra Randers.

Vedligehold:
Dette tag fra randerstegl er næsten vedligeholdelses frit. Der er desuden kobber tagrender som, holder i mange år. Tag et kig under referencer. der er adresser mm. så tagene kan besigtiges.

Der er nye spænde referencer på vej, bla. en 400m2 villa med ædelengoberede Laumann Sten, fra Randers Tegl.

Randers Tegl – Laumann Glaseret Tegl – Sort – Koralrød – Falstegl

Andre ressorcer vedr randers tegl: Randers TeglLaumann