Spørgsmål: Hvilken tagdækker skal jeg vælge.

Svar: Hvis du fek.s skal have lagt et Decra tag, er det vigtigt at du får de rigtige garantier. Derfor er det vigtigt at din tagdækker er Decra Tagekspert. Alle tage monteret af Decra tageksperter er omfattet af en udvidet 15 års ekspertgaranti / udførelsesgaranti, Icopal Decra Entreprisegaranti, der ud over den omfattende produktgarantien dækker eventuelle skader og mangler ved udførelsen af dit nye Decra tag. Dette gælder for alle tagdækker, som er Decra Tageksperter. Alle eventuelle følgeskader på bygning og løsøre er også dækket ind hvis din tagdækker er omfattet, og betaler til denne garanti. Du kan se her hvem der er Decra tageksperter

Kort skal du sikre fra din tagdækker:
At du som bygherre får dækket samtlige udgifter i forbindelse med udbedring af eventuelle skader og alle mangler i forbindelse med tagets udførelse. At du som bygherre er sikret dækning af alt i forbindelse med evt. følgeskader. At du som bygherre er sikret, hvis Decra tageksperten ophører med sin forretning.

Se mere her Udførelsen og garanti

Jysk Facade & Tagteknik udfører tagdækker arbejde over hele landet. tag et kig på vores referencer. Vi sender en konsulet gratis ud, for at besigtige dit tag. Så får du en gratis vurdering, om taget kan renoveres, eller der skal et nyt tag til. Ring til os, for at få en tagdækker ud med det samme (76300029) Vores speciale er Decra, Tagmaling, Tegl og Betontag. Jysk Facade & Tagteknik er en af Danmarks største tagdækker firmaer, indenfor vores specialer. Jysk Facade & Tagteknik Aps, har en effektiv arbejdsgang fra bestillig af tag til udførelse af arbejdet. Det gør at taget, ofte er billigere for os at udføre. Det betyder at en moderne tagdækker virksomhed som Jysk Facade & Tagteknik, ofte kan lave taget billigere end en traditionel tømrer virksomhed.

Tagdækker – Tag dækker – Tagdækkere – Tag Dækkere