Spørgsmål: Hvilke materialer skal jeg vælge til tagdækning af mit tag

Svar: Hvis du har tag af eks. eternit, anbefaler vi Decra til tagdækning. Så har du et gammelt tag med bølgetagplader eller måske skifereternit, som skal renoveres, så er Decra den perfekte løsning til tagdækning. Ud over at være det stærkeste produkt på markedet, er Decra også den letteste tagdækning. Det giver store fordele og gode muligheder for besparelser i forbindelse med dit nye tag. Ofte kan Decra nemlig monteres direkte oven på det eksisterende tag.

Jysk Facade & Tagteknik Aps er en morderne tagdækker virksomhed. Ring til os så sender vi gratis en konsulent ud til dig. Så får du en korrekt opmåling af taget, og vi er friske med et godt tilbud på et nyt tag.

Tagdækning af fek.s patricier villaer mm. Anbefaler vi Tegltag. Beton tag kan også bruges, med tegl har en mere eksklusiv overflade. Gamle byhuse er somregel lagt op med rød vingetegl.

se mere vedr takdækning her Jysk Facade & Tagteknik Nyt Tag

Morderne tagdækning, udføres af Jysk Facade & Tagteknik Aps. Ovenfor et par reference huse, + et par modelhuse. Reglerne vedr. arbejdet på taget skærpes efterhånden hele tiden. Morderne tagdækning kræver både det rette værktør, det rette stilads mm.

Disse huse er monteret med Decra. Det er en morderne form for tagdækning, med kerne af stål. Den sidste er dog med Glaseret Laumann tegl.

Jysk Facade & Tagtekniks arbejdsstyrke, er specialiseret i de enkelte tagtyper. Når vi f.eks lægger et Decra tag, er de folk der udfører arbejdet, yderst erfarne. De laver således ikke andet overhovedet. Et erfarent Decra hold, laver et tag dobbelt så hurtigt, som et hold traditionelle tømrer. Det giver kunden et markant bedere tag, plus en favorabel pris.

Ring til os og få et godt tilbud på tagdækning af dit tag. ! Vi er landsdækkende. Og vi kommer og måler dig tag op gratis. Her får du også et uforpligtigende tilbud på nyt tag.

Tagdækning – Tag Dækning