Spørgsmål: Hvilke tagsten skal jeg vælge til mit tag, eller skal jeg vælge noget andet end tagsten ?

Svar: Der findes masser af forskellige tagsten på markedet. Mest kend er den almindelige dobbelt s. Denne sten er en Beton sten, som ses på billedet nedenfor. De fleste nyere huse har denne type tagsten på taget. De meget brugte beton sten er oftest det som går udnder betegelsen tagsten. Dobbelt s, er en yderst prisbillig måde at få et nyt flot tag på.

Hen over årene er det blevet mere populært at ligge tagsten af Beton på taget. Tagsten er meget gunstige, både økonomisk og de er nemme at lægge, beregn evt. en pris på nyt tag med nye tagsten her hos Jysk Facade & Tagteknik. Vi laver nyt tag i hele landet

Tagsten kan ikke fåes Glasseret, det er forbeholdt tegl som er lavet af ler.

Et god råd kunne være. Kør ud og se på et par referencer som Jysk Facade & Tagteknik har lavet. Der er masser af referencer med tagsten. Eller få din fortrukne tagdækker til at henvise til nogle tagsten tage de har lagt. Så får du syn for sagen.

Kobber og zink tagrender passer også til beton tagsten. Når vi laver tag med almindelige beton tagsten ,bruger vi somregel Aluzink tagrender. Det er et super materiale, som ligner zink, men er mere ensartet, og holdbarheden på alu, er også utrolig lang. Hvis man vil give lidt ekstra, kan man få et mere ædelt materiale som kobber eller lidt billigere zink. nedenfor et par billeder at Beton tagsten. Se også vore referencer på disse.

Tagsten af Beton er en prisbillig løsning. Disse fabrikanter er de mest kendte

B&C , B & C
IBF
Braas
Benders
Bogen
Randers

Hvis det er tegl der skal bruges, er disse fabrikanter, de mest kendt. Husk Teglsten er noget dyrer end Beton Tagsten

Laumann Teglsten
Randers Teglsten
Nibra Teglsten
Pottelberg Teglsten
Petersen Tegl
Egernsund Tegl
B&C Tegl ( Betontegl )
Benders Tegl ( Betontegl )
Dan Tegl
Fyns Tegl
Højslev tegl
Jacobi Tegl
Petersminde Tegl
IBF Tegl ( Beton Tegl )
Lafarge Tegl
KDN Tegl
Lysbro Teglsten
Nibra tegl

Tagsten – Sten – Tag Sten – Beton Sten – Sten af Beton

Andre ressorcer vedr tagsten: