Spørgsmål: Hvilke teglsten skal jeg vælge til mit tag

Svar: Der findes et hav af teglsten på markedet. Mest kend er den håndstrøgne Dantegl. Denne sten er en vigetegl, som ses på billedet nedenfor. De fleste gamle huse i byerne har denne teglsten på taget. Vi lægger somregel Højslev hvis der er tale om vingetegl.

Hen over årene er det blevet mere populært at ligge falstegl på taget. Falstegl er nemmere at arbejde med, men noget dyerer i indkøb.

Begge teglsten typer. Både vigetegl og falstegl fåes glaseret.

Et god råd kunne være. Kør ud og se på et par referencer som Jysk Facade & Tagteknik har lavet. Eller få din fortrukne tagdækker til at henvise til nogle teglsten de har lagt. Så får du syn for sagen. Vælger du et tag med teglsten, vælger du også det mest elegante. Et tag hvor kvalitet og det visionelle tæller meget. Husk vi sender gerne en konsulent gratis, på besøg. Konsulenten er altid klar med gode råd, og han har vareprøver med i bilen. Ring til os på 76300029, for at aftale nærmere.

Teglsten er et forædlet naturmateriale (ler) – overfladestruktur og farvespil varierer derfor afhængig af lys og betragtningsvinkel. Under brændingen opstår naturlige nuanceafvigelser. Se derfor prøver eller reference-byggerier med de aktuelle teglprodukter se her refferencer med både Laumann, Højslev, Nibra mm referencer.

Teglsten fåes nu også i den morderne glatte sten. Den er helt plan, og fåes i mange farver. Specielt den atrancit grå er rigtig flot. Den passer fantastisk godt til et vandskuret hus med kobber eller zink tagrender, og zink eller kobber beklædning. Disse teglsten lægges i forbant, og altså ikke som traditionelle sten. De ligger ligesom skiffer, og de ligner faktisk også en smule. Prøv vores beregner, og find en cirka pris på nyt tag med teglsten fra Jysk Facade & Tagteknik Aps

Teglsten – Glaseret – Vingetegl – Falstegl – Lafarge – Randers Tegl – Dantegl – Laumann – Tegl – B&C – Højslev – Benders – Braas – IBF – Sten – Nibra – Pottelberg – Nibra – Sort Glaseret – Rød – Tag med Tegl

Andre ressorcer: Debat om Teglsten

Følgende Teglsten kan vi tilbyde til dit tag.

Laumann Teglsten
Randers Teglsten
Nibra Teglsten
Pottelberg Teglsten
Petersen Tegl
Egernsund Tegl
B&C Tegl ( Betontegl )
Benders Tegl ( Betontegl )
Dan Tegl
Fyns Tegl
Højslev tegl
Jacobi Tegl
Petersminde Tegl
IBF Tegl ( Beton Tegl )
Lafarge Tegl
KDN Tegl
Lysbro Teglsten
Nibra tegl